‘We leven in een tijd van eigenliefde’

Journalist en opiniemaker Peter Hitchens (1951) werd bekend door zijn gepassioneerde verdediging van traditionele waarden, maar misschien nog wel meer als tegenstander van het dominante linkse denken in de westerse cultuur. “Het is in de afwezigheid van God dat ons nu wordt geleerd te leven.” Erik Hendrix sprak Peter Hitchens over de Nederlandse vertaling van zijn boek Rage Against God. Dit artikel verscheen in Katholiek Nieuwsblad. Lees het volledige artikel hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s